سکته قلبی، دیابت و چاقی از عوارض حذف وعده صبحانه

پایگاه اطلاع رسانی صاعقه

خبرگزاری فارس: سکته قلبی، دیابت و چاقی از عوارض حذف وعده صبحانه

 

 خوردن صبحانه کامل و ناهار سبک باعث تسهیل کاهش وزن، کاهش خطر ابتلا به دیابت، بیماری‌های قلبی و کلسترول بالا می‌شود.

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی صاعقه به نقل از  خبرنگار گروه دانستنی‌های خبرگزاری فارس، آخرین تحقیقات نشان داده است، حذف وعده صبحانه تأثیرات منفی در زندگی دارد و می‌تواند افراد را دچار بیماری‌های گوناگونی کند که سکته‌ قلبی، دیابت و چاقی از مهم‌ترین آنهاست. 

 

یکی از دلایل ضعف کردن و احساس گرسنگی مداوم، عدم مصرف صبحانه است. افرادی که روز خود را با مصرف صبحانه آغاز می‌کنند، وزن متناسب‌تری دارند و کمتر گرسنه می‌شوند.

 

نتایج پژوهش‌هایی که روی دانشجوها انجام شده است، نشان می‌دهد افرادی که صبحانه مصرف می‌کنند مواد مغذی، ویتامین‌ها و مواد معدنی بیشتری در طول روز جذب می‌کنند.

 

بررسی‌های کارشناسان دانشگاه کلمبیا نشان داده، افرادی که به وعده غذایی صبح خود اهمیت می‌دهند، در طول روز میل کمتری به وعده‌های دیگر به خصوص وعده شام دارند. هم‌چنین مصرف مواد غذایی مناسب برای صبحانه مانع از تجمع انسولین می‌شود.

 

خوردن صبحانه کامل که شامل کربوهیدرات‌ها و پروتئین‌ها می‌شود و ناهار سبک باعث تسهیل کاهش وزن، کاهش خطر ابتلا به دیابت، بیماری ‌های قلبی و کلسترول بالا می‌‌شود.

 

به عقیده دانشمندان یک صبحانه سالم باید سرشار از مواد مغذی مانند فیبر، کلسیم، پتاسیم و ویتامین D باشد تا بتواند بدن را از ابتلا به امراض گوناگون دور نگه دارد. 

 

کارشناسان انجمن قلب آمریکا نیز باور دارند، چاقی و عوارض متعاقب آن از قبیل دیابت، ناباروری و بیماری‌های قلبی با قرار گرفتن صبحانه به عنوان وعده اصلی و مهم غذایی از بین می‌روند. 

 

 

انتهای پیام/

 


این صفحه را به اشتراک بگذارید